مدیریت ساختمان و جمع آوری هزینه ها از مهمترین اقدامات مدیر ساختمان است. تفکیک هزینه ها و این که کدام هزینه ها به عهده مستاجر و کدام هزینه ها به عهده مالکان می باشد از وظایف مدیر ساختمان می باشد.

هزینه هایی که پرداخت آن با مستاجر است :

  • پول آب، برق، گاز و تلفن
  • هزینه تعمیر و سرویس آسانسور
  • هزینه شارژ ساختمان
  • هر نوع خرابی ای که مسبب آن مستاجر باشد .
  • رفع مشکل فاضلاب بعد از گذشت چند ماه اقامت مستاجر
  • پرداخت عوارض سالانه پسماند شهرداری

هزینه هایی که پرداخت آن با مالک است :

  • هزینه تعمیرات عمده آسانسور و نقاط خانه
  • هزینه رفع مشکل فاضلاب در ابتدای ورود مستاجر
  • هزینه عوارض نوسازی شهرداری
  • تعمیرات ترکیدگی لوله

مستاجر می تواند با اجازه صاحبخانه ، خانه را تعمیر کند و تغییراتی در آن ایجاد کند اما باید برای این کار قبل از هر اقدامی با صاحبخانه تماس بگیرید . سپس می تواند این هزینه ها را با توافق صاحبخانه از اجاره بهای خود کم کند. برای این کار لازم است مستاجر تمام فاکتورهای مخارج را نگهداری کند تا مدرک مستدلی برای ارائه داشته باشد.

اگر یکی از واحد های آپارتمان خالی باشد و مالک نیز حق شارژ پرداخت نکند ، حق با کیست؟

هزینه های مربوط به نگهداری آپارتمان باید توسط همه پرداخت شود ، بنابراین فرقی نمی کند که واحد خالی باشد یا نه، بر عهده مالک واحد است که هزینه های مربوط به نگهداری ساختمان را پرداخت کند و استفاده یا عدم استفاده مطرح نیست. مثلا همه باید در پرداخت ایزوگام کردن پشت بام مشارکت کرده و برای آن هزینه کنند.. این گونه هزینه ها در

نرم افزار ساختمان قابل ثبت می باشد و همه ساکنین می توانند در جریان آن قرار بگیرند 

طریقه پرداخت شارژ آپارتمان

شارژ ساختمان را باید مستاجر پرداخت نماید و یا مالک ؟ پرداخت شارژ آپارتمان توسط مالک یا مستاجر کاملا توافقی است به این معنی که آنها هنگام عقد قرارداد اجاره، باید تعیین کنند که کدام شان شارژ را بپردازند. اگر پرداخت هزینه های مشترک به عهده مالک باشد اما مالک آن را پرداخت نکند، مستاجر می تواند این هزینه ها را پرداخت کرده و سپس از اجاره ای که به مالک می پردازد، کم کند.اگر مالک و مستاجر در هنگام عقد قرارداد مشخص نکرده اند ، پرداخت شارژ آپارتمان به عهده چه کسی باشد ، این هزینه ها را باید مستاجر پرداخت کند زیرا شارژ جزو هزینه هایی است که برای استفاده بهینه از محل ست پرداخت می شود . اگر از میزان شارژ تعیین شده ناراضی هستید ، به مدیر مراجعه کنید و تقاضای رسیدگی نمایید اما اگر مدیر توجه نداشت می توانید برای اعتراض به مراجع قضایی مراجعه کنید . در این رابطه باید به شورای حل اختلاف یا دادگاه مراجعه نمایید و استشهادیه از همسایگان مبنی بر زیاد گرفتن مبلغ جهت تعمیرات جمع آوری کنید . با گسترش روزافزون استفاده از اینترنت و تلفن‌های هوشمند، مدیریت ساختمان همانند دیگر عرصه‌های زندگی، به سمت استفاده بیشتر از تکنولوژی رفته است. استفاده از تابلوی اعلانات، تلاش برای گردهم آوردن اعضای یک مجتمع جهت تصمیم‌گیری، دریافت شارژ و هزینه‌های ساختمان به صورت سنتی و . از مواردی است که نیاز به یک نرم افزار پیشرفته و جامع جهت مدیریت ساختمان و دریافت شارژ را ضروری کرده است. 

نرم‌افزار مدیریت ساختمان در قالب یک سامانه آنلاین به مدیر ساختمان این امکان را می دهد تا در هر زمان و از هر مکان، تنها با استفاده از اینترنت، مدیریت مجتمع خود را انجام دهید.

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها